Tiden går för fort



Hinner liksom inte med allt. Den här veckan som gått oj oj oj alldeles för fort! I helgen var det full fart också: Jobba, Elin 18 (bilderna kommer snart), Andreas, plugg.... Det bästa har nog varit att jag haft sovsällskap från onsdag till måndag - underbart! Den här veckan blir lite lugnare men med de menar jag inte att jag inte kommer ha något att göra;
Tisdag: Gillinge (halkbanan) med Johanna
Onsdag: Klippning hos Julia, middag och bio med älskling på kvällen
Torsdag: Plugga?
Fredag: Middag
Lördag: Angelica & Linn 20 = Utgång

Just nu är det full fart hemma i mitt hus. Morfar har varit barnvakt åt min minsta syster på eftermiddagen och nu lagar han mat tillsammans med henne. Vi har precis ätit förrätt och inväntar den varma maten mums...
Ska gå upp och vara lite social, dyker nog upp här snart igen.


Tack älskling, behövde de! Lycka till på matchen

PUSS M


Hallå nattuggla


Söt låt jag valde till detta inlägg. Minns att min mamma sjöng den här för mig
Goodnight sweetheart goodnight


Det dåliga samvetet och klumpen i halsen får mina ögon att hållas öppna. Vad ska man göra nu liksom, ingen som är vaken den här tiden... Sa godnatt till min älskling för mer än en timme sedan, när vi lagt på fick jag stans finaste "godnatt sms". Har nog aldrig blivit så rörd av ett sms - fan va du e underbar, tack!
Imorgon ska jag äntligen få träffa honom igen, saknar snart ihjäl mig. Vi hade en ooooslagbar helg tillsammans, går inte att beskriva! Nu blir det ännu fler dagar att spendera tid med tillsammans. När vi inte är elr sover med varandra ligger alla hans kläder i min säng. Har några tröjor jag sover i som e hans och ett par snygga BjörnBorg kalsonger, finns inget bättre!

Btw- Ser fram emot helgen då vi äntligen ska få dra med oss Elin ut på krogen woohoo, som vi längtat!!

Ska göra ett försök till att somna, ska läsa igenom Andreas sms en gång till och sen kolla på någon dålig film. Har en konstig vana att alltid somna när jag/vi ska se film, än har jag inte somnat på Bio (jo nästan, men ingen visste). Har vant mig vid att somna vid TV:n, måste vara pga de...
Nu ska jag sluta snacka massa skit,
Godnatt


Jag älskar dig


Förlåt



Du är Guld


VILA I FRID KHALED ♥



På fredag den 22 januari är det minnesstund för vår saknade vän på plattan i Stockholm. Jag och många andra kommer finnas på plats för att visa sorg och saknad.
Kom dit du med och sjänk en tanke


Allt försvinner

Sakta men säkert försvinner allt det fina, allt som betydde så mycket. Det som var så viktigt för mig! Är så djupt ledsen och orkar inte tänka mer...

Att gång på gång bli sviken och lämnad på en plats man inte vet hur man ska kunna ta sig där ifrån gör mig galen. Jag behöver kontrollen, berhöver bekräftelsen - är det så svårt?
Kräver inte allt för mycket, ärligheten varar längst och tillsammans vill jag gå vidare...


Ge mig det jag behöver för jag älskar dig

 

För länge sen....




Kan inte sluta tänka på dig!

Min Andreas Hamrén







6 månader!




So every time you hold me
Hold me like this is the last time
Every time you kiss me
Kiss me like you'll never see me again
Every time you touch me
Touch me like this is the last time
Promise that you'll love me
Love me like you'll never see me again

Trettonde juni tvåtusennio - Trettonde januari tvåtusentio
Då, nu, för alltid



















Jag älskar dig mer än någonting annat!


Uppdatering, jul & nyår 09-10

Julafton med släkt och kärlek



Julmys i vårt hus


Mamma & syster


Morfar & syster


Bästa julen

Nyårsafton i Tullinge


Snygging i bubbelpoolen


Älskling under middagen


Nyårsmiddag


Jag


Jag & mina favoriter


Jag & pappa


Partysyster


Jag älskar dig


Pappa & Filippa


MaPa & Filippa


Jag & syster


Jag & Andreas


Nyårskyssen - den absolut viktigaste på hela året!


Mina kära systrar

Hade velat lägga upp fler bilder än de här men de tar så lång tid hehe


Wow vilken dag...

Vaknade brevid världens bästa pojkvän. Ögonen ville inte öppna sig och kände att svullnaden på de vänstra ögot var de dubbla från igår. Gick och kollade mig i spegeln och såg att jag också fått exem under ögonen som var rött. Så jag skulle beskriva mig själv som att jag såg ut som en tvättbjörn som blivit misshandlad. Kände direkt att jag inte kunde gå till skolan och knappt se något + att jag skämdes så himla mycket. Ringde och sjukanmälde mig sig bokade mamma en akut tid hos en läkare. Klockan 1 hade jag läkartid i Huddinge och innan de satt jag på ett fik i centrum drack en latte och pluggade det jag egentligen skulle gjort i skolan, så det var skönt att fått de gjort. traskade upp till vårdcentralen för att träffa läkaren han kollade hur det såg ut och så och sen skrev han ut två recept på salvor och ögondroppar så förhoppningsvis slipper jag se ut som ett cp näste vecka iaf, men som sagt så tar det 5-7 dagar innan de är helt borta.


Apotekshopping

Hade missat bussen efter jag hämtat ut medicinen så det var bara att dra på mössan igen och börja gå hem. Nu sitter jag här och känner mig helt slut. Ikväll ska jag plugga plugga plugga, tänkte också försöka skriva klart mitt CV så jag kan glida ut med de i de veckor som kommer här näst.



Bjuder på dessa bilder, som är dagen humör

Andreas match igår var inte den bästa jag sett men men, de förlorade med 7-2 haha! Men innan jag åkte dit ville min kära pappa jävlas lite med mig så vi snurrade runt lite i Farsta och jag skulle få fickparkera eftersom det snart är dags för uppkörning! Fickparkerade 3 gånger både i uppför och nedförs backe. Ganska svårt men tycker de gick bra, inga bucklor och inga person skador - bra va? :)

Den här eftermiddagen tänkte jag slösa lite tid på mig själv, ska snart byta om till mjukis kläder och ta plats i soffan. Ska också fixa till mina naglar också. Blev ganska nöjd sist jag gjorde så ska finslipa lite på de, så det ser bra ut


Är jättenöjd med mina naglar- vad tycker ni?

Hade lovat att uppdatera julen och nyår med lite bilder, så det är väl dags för det nu eftersom det inte står så mycket annat på dagens schema..


Ny design, nya tag

Äntligen klar med ny header, har suttit och försökt hittat på något fint och speciellt men det är svårt när man är lite kräsen och vill ha det bra liksom haha. Ikväll ska jag övningsköra, ska bli spännande och se hur det går. Vi ska köra till Farsta eftersom Andreas har match där, sen ska jag se den och åka i hans bil hem till honom! Hade inte orkat åka dit om jag inte fått skjuts.
Idag var vi ett gäng tjejer från klassen som åt lunch tillsammans och pratade om heta ämnen - killar.. Vi satt där i över 2 timmar och bara snackade på. Efter de åkte jag och bytte in mitt busskort så nu är det + som gäller.
Skolan rullar på som vanligt och nästa vecka börjar vi med de nya schemat och nya kurser. Ska bli skönt att avsluta den här terminen med bra betyg och ta nya tag med nya ämnen. Dags att äta middag med familjen nu


Hittade en gammal bild på älskling från i sommras, tiden går sjukt fort




Puss M 

The bitch is back

Kommer tvär inte att ha tid nu i helgen att blogga och uppdatera.. Kan bli något imorgonkväll om inte annat ska jag bättra mig på den fronten. Just nu rullar livet på som vanligt. Skolan har börjat igen och de mesta är på sin plats. En spark i baken skulle inte skada vid det här laget. Pratade med Svenska läraren i skolan idag och har en del att ta igen- suck! Vill bara få det överstökat.
Skulle jag få önska en sak just precis i detta nu skulle jag ta en taxi till Arlanda och bara försvinna. Komma tillbaka då alla prpblem inte längre finns, när allt är som det ska. Tror inte ens jag skulle vilja ha med mig någon... Känns taskigt att säga så kanske men just nu skulle jag bara vilja försvinna. Har en magkänsla som inte är bra, en oro, en panik. Vart ska jag göra av min ilska, mina aggretioner. Tårarna kan rinna tills jag somnar, men den smärtan inne i mitt hjärta, min själ, mitt huvud vet jag inte hur jag ska bli av med. Det är ett rop på hjälp


min trygghet

RSS 2.0