Röda korset - Rädda mammorna














Tack för en trevlig kväll Mamma

Mors dag



Ikväll ska jag syster och mamma på galan som sänds på TV4 "Rädda mammorna" Det ska bli spännande att se hur det är, så nu ska jag skynda mig lite för att fixa iordning de sista

Godnatt da

Dagens händelser kommer upp imorn med lite bilder

puss & godnatt

Sommarens bästa låt!

Because she's hot hot, chitty chitty bang bang,
Chitty chitty bang bang, go go do your thing
Oh yeah you're hot hot, chitty chitty bang bang,
Chitty chitty bang bang, go go, do your thing

Oh, seasons come and go. Summer turns to snow
I know you're leaving, touch and go, oh-oh.
You have to leave I know, you're always on the road
Before you leave me, touch and go, oh-oh

Olearys

Kvällen har jag tillbringat med Erica och Gustav på Olearys i Huddinge. Trevligt var de!! Dom åt god mat och jag söp. Haha, nej inte riktigt. Men de va fan inte kul att gå hem.


Nu är det nog dags att gå och lägga sig, åt nyss en kladdkake bit och drack ett glas mjölk. Det var smaskens!
Tror jag ska kolla om vi har något mumsigt i skåpet innan jag går och lägger mig






Puss å go'natt


Så jävla nöjd


090525

GRATTIS TILL MIG!

18 - f*n va underbart!


Bjuder på den här bilden

På morgonen blev jag uppvaktad av familjen på sängen, då fick jag
en blus och halsband av syrran
thomas sabo arband med 2 berlocker
ljuslycktor till rummet
linne, läppglans och arband av den andre syrran
körlektioner inför körkortet


Längtar tills ikväll tills mina gäster kommer, det blir spännande!

Bilden säger de mesta


Ill be missing you

Every step I take, every move I make
Every single day, every time I pray
Ill be missing you
Thinkin of the day, when you went away
What a life to take, what a bond to break
Ill be missing you

Protetta da angeli

Det är vid de här tillfällen jag saknar er som mest
Ni har förändrat vår vardag under de här åren
På tisdag ska jag gottgöra er för allt ni gjort för mig


Jag tror på änglar, jag vet att dem finns


 

2 dagar kvar

Dagarna jag missat i korthet
stressad
dansuppvisning
trött i kroppen
kall dusch
hård träning
klädbyten
familjemys
popcorn?
robinsson
långhelg
besvikelse
aldrig mer
älskling

Dags att dra nu är det Robinsson!

Ensam - Nej inte alls stark

Hatar verkligen att vara själv, de här suger! Jag har kollat på tv, bloggat lite, kollat runt på datan, ätit middag och tränat. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Orkar inte packa som jag egentligen skulle behöva göra men men. Känns som den här kvällen kommer gå jävligt långsamt.
Om jag sätter på en film kommer jag troligtvis att somna inom kort, fan de va inte riktigt så här jag ville att min kväll skulle se ut.. Går nog och lägger mig i ganska god tid idag ändå, ögonen orkar liksom inte.. DE HÄR SUGER!


4 dagar kvar

Sitter själv, har tråkigt. Familjen är på middag och jag har nyss kommit hem från träningen.. Vet inte vad jag ska hitta på ikväll, hoppas att det inte blir allt för sent till dom kommer hem, hatar att vara själv hemma. Finns typ inge värre. Mamma trodde att jag skulle gå runt och snoka bland mina pressenter men icke sa nicke, jag ska snart äta lite sen blir det tv + popcorn som gäller. Imorn är det hård träning från halv 3 till halv 8, kommer nog vara lite trött sen haha!

Konstigt väder idag, hmm..

5 dagar kvar

Nu är det fan inte långt kvar och den här helgen kommer gå ootroligt snabbt. Imorn ska vi försöka att extra repa lite i danssalen och på fredag är det rep på scenen, lördag + söndag är det show x 2, en halv 2 och en 5 båda dagarna. Asså fan va jag längtar, måndag den 25:e maj kommer bli GRYMT! 



Bra bild? 

Grattis syster




15 år idag, Gratta
henne

6 dagar kvar



Bajs dåligt väder, ont i huvet, arg efter matchen igår. Nej nu måste jag äta något annars avlider jag. Har fortfarande inte hittat mitt busskort och det är inte okej! Nationellt prov i matte idag, ska vi äta lunch sen flickor?  W kanske...

7 dagar kvar

Kan inte fatta, 1 vecka kvar sen är man typ - frii!!!

Idag sviker vädret mig, men jag sviker aldrig Djurgårdens IF så idag står vi på södra nedre för vårt lag. I ur och skur, jag och Erica ska ses och dricka lite innan så vi inte känner av detta hemska väder! Sen drar vi till stan och tar en sväng på Donken, efter de är ma tog klar för att skrika hela kvällen, fan va underbart

Beyonce är best!


Jeans - Replay , Skor H&M, Väska burberry


Sushi me syster




Utanför Globen




Öppningsnummret


Smash into you - fan va bra den va


Ave Maria


I ♥ Min kropp

Nu för tiden kan man läsa nästan i alla tidningar "kom i form, få bikini kroppen inför sommaren..." bla bla bla.
Asså jag tycker att det bara är skit, varför ska man sitta och titta i en tidning för att få "bikini kroppen" varför inte bara ha den kropp man har? Det tänker iaf jag köra på. Såklart man vill se bra ut i bikini men va fan, det är upp till var och en vad man ska göra för att det ska gå igenom - suck blir så trött på sånt!


10 dagar kvar

Nationellt prov i Engelska idag, är inte nervös hoppas bara att det inte ska vara så svårt. Men har ändå lite spända nerver inför idag. Vaknade imorse utav att Sanna ringde mig och så pratade jag med henne i 50 minuter, sen så gick jag raka vägen in i duschen - trött som fan.
Snart ska jag gå och fixa lite god frukost, tänkte nog åka in i tid till skolan idag så jag slipper stressa sen. Har inte bestämt vad jag ska ha på mig idag men jag har ett hum. Vi får väl se

 

Beyonce ikväll



Kommer bli grymt

13 dagar kvar

Idag måste jag säga att det är blandade känslor. Glad, ledsen, arg, hmmm. Jag vet inte vad jag ska säga, måste tänka efter en gång till..

Jag ska vara duktig att cykla till träningen idag - wiiie! Det jobbigaste blir nog att cykla hem sen när träningen är slut. Men med ett par härliga koss hörlurar och sköna kläder, blir det toppen!
Imorn har vi nationella prov i matte, sen ska jag hem och ladda inför kvällens konsert, det ska verkligen bli sååå kul! Jag har inte bestämt vad jag ska ha på mig. Men imorn på dagen blir det slappa kläder kanske ett par solbrillor, kanske inte ens en jacka. Vi får väl se.

Blev överlycklig idag när jag fick ett sms av min käre vän Erica, hon ska låna mig pengar så vi kan gå på fotbollen på måndag. Det kommer bli GRYMT kul. Hoppas det går bra bara, Djurgården är inte så mycket att skryta om för tillfället haha. Men vi är för evigt trogna DIF!

Nu måste jag byta om och sen rulla ner till träningen, nedförsbacke hela vägen dit, men hem blir det jobbigare! Ikväll ska jag prata med Elin i telefon, även om vi haft bra kontakt i skolan so we have to talk tonight baby!
Puss på er

 
Härlig bild från i början av skolstarten!


14 dagar kvar

Idag är det EXAKT 2 veckor kvar. Taggad som fan. Snart är der dags att skicka ut inbjudan till party!
Dåligt väder = ont i huvudet!


I ♥ Soneby citysport


Egoist javisst!


19 dagar kvar

Hmm, en toppen dag på en bondgård med min underbara sexårs klass. Nu sitter man och ser på när Hammarby får råstryk av Kalmar, vet inte vad jag tycker om de.. Snart är det dags att packa lite till imorn, det är nationellt prov i skolan = ingen praktik. Så jävla skönt att det redan gått 3 veckor!
Men nu är det bara 19 dagar kvar och igår mailade jag önskelista till mammsen så nu får vi se de blir för skoj, vet redan lite saker men de blir spännande. 18 är speciellt att fylla men när det väl är över kommer de nog inte vara så märkvärdigt... Men för tillfället är det oootroligt kul!


Härlig bild från 2007

20 dagar kvar

Har inte så mycket mer att säga idag. Nu ska jag duscha och packa inför mina kommande dagar. Sen blir det middag - macka youghurt och te från Gotland!


DET ÄR JAG, i sommras!

21 dagar kvar!

Exakt 3 veckor kvar!!!
Detta är ett par skor som står högt på önskelistan


Lite gamla bilder på mig





Bilderna är från 2005-2008

22 dagar kvar

Igår när jag var inne i stan med Linn så tog jag ett nytt hål i örat och så köpte jag ett par shorts vi ska ha på dansuppvisningen. Nu är jag och Simon precis nyuppstigna, vi har ätit frukost och snart ska vi åka till Nacka för att gå på valpkurs med Casper. Ikväll är det träning, har inte riktigt lust med de men vi får väl se om det blir något kul.





Örhänge 99:- PUB huset
Shorts 99:- TopShop

Vem har tid med de här?

Sexträna - och bränn kalorier som aldrig förr

Svårt att gå ner i vikt?
Då kanske det är dags att trappa upp ditt sexliv.
Att ligga i ordentligt ger på sikt en riktigt bra motion. Att träning är bra för ditt sexliv är redan konstaterat. Ämnesomsättningen ökar samtidigt som hormonerna frigörs. Regelbunden motion ökar blodcirkulationen i kroppen, men även till könsorganen.

Även vår kroppsuppfattning blir tydligare på gymet vilket i sin tur gör att vi får mer kontroll över vår kropp. Det gör att vi exempelvis kan känna oss mer nöjda med våra kroppar framför våra partners.


Regelbundna och vilda samlag gör susen för figuren.Men att samlag på sikt ger ordentlig motion kanske inte så många visste. En enda kärleksakt är inte så mycket att hänga i julgranen då den i snitt bara varar i sisådär fem minuter. Det ger ungefär lika mycket motion som att gå upp för två trappor.

Men om du har sex regelbundet, varje dag - eller i alla fall tre gånger i veckan, kan det på sikt löna sig. Under ett års tid motsvarar det faktiskt ett helt maratonlopp.

Det absolut bästa resultatet får du om älskogen är riktigt passionerad och varar i en och en halv timme. Då bränner du 450 kalorier, vilket kan jämföras med ett intensivt träningspass. Kör du några såna pass i veckan kommer förändringen snart synas på vågen
.

Hittade anonsen på MSN.s hemsida, höll på att skratta ihjäl, men igentligen - vem har tid med de?

Time to go

Nu ska jag på 35 min, duscha packa sminka mig och byta om - iiiiiiiiie!!!


Grekland sum 08

090502



Blir så glad när jag hör den här låten, det är verkligen en av mina absoluta favoriter!

Nedräkning har börjat!

Nu är det så att jag fyller 18 om extakt 24 dagar, den 25:e maj - då jävlar! Kommer ha nedräkning som ett tema på bloggen nu, kanske lägger upp lite gamla bilder på mig, önskelista, planer osv.


RSS 2.0