Wiie!

Idag ska vi åka till kambodja och jag är jätte nervös. Mina planer igår om att möta Elin blev inte riktigt som planerat, men de behöver vi inte gå in mer på! Nu har Simon nyss kommit upp och vi ska väl fixa det sista. Sen ska vi göra en scoones deg, medans den väntas på att bli klar ska vi gå till bibblan och lämna igen lite böcker som jag lånat tidigare. När vi kommer tillbaka ska vi då stoppa in bröden i ugnen och äta en mysig frukost tillsammans. Tänkte att vi också kunde göra äggröra och youhgurt med bär. Jag har kommit på att mina tjejkompisar i klassen betyder väldigt mycket för mig, det känns som att vi lär känna varandra bara bättre och bättre det känns så kul! Kommer verkligen sakna dem!



Här är vi allihopa, Karin Julia Linn Elin & jag. Bilden har Elins kille Albin tagit från festen i deras lägenhet


Janet Leon



Tycker inte om henne som person, men hennes låtar är grymma

Top modell 11

Nu när jag kommit hem från träningen kollade jag på dagens avsnitt. Min favorit åkte ut och jag började nästan gråta. Nu ser jag fan ingen anledning till att se de längre.. Är jätte ledsen nu, ska gå och duscha. Sen är det film och sova som gäller.




Vill verkligen se mer av henne!


Se yah
M

Monday night

Idag är det verkligen ingenting bra på TV och de suger!  Men man kanske kan se "Familjen annourlunda" & "Advokaterna" - Isf börjar mina program vid 8 och slutar runt 10, de låter bra :)
När mamma kom hem började hon tjata om pass och id handlingar till Kambodja. Hon sa att hon va osäker om mitt pass har gått ut, så hon plockade fram de och vi kunde båda se klart och tydligt att jag akut måste göra ett nytt.. Fan va segt! Så imorn efter skolan ska jag åka direkt till polisstationen.. Och vi ska liksom ha idrott sista lektionen i Bromma. Gud va lack jag blir! Nej nu ska jag nog gå och lägga mig i soffan måste lugna ner min temp några grader...





Puss
M

My sister Jones

Jonas är min kilkompis i klassen, han har humor och är riktigt cool! Jag skulle verkligen vilja vara som honom. Jonas och min pojkvän Simon går väldigt bra ihop, i sommar ska de gå på fotboll tillsammans och dricka öl. För de är de som riktigt män gör! Jonas spelar fotboll i ett lag som ingen vet något om, men har hört på ryktesväg att han ändå e ganska grym. Jonas tycker om röror. Han är singel nu , så tjejer - vill ni ha hans nummer så hör av er till mig! Visst e han söt...


 
Living the dream - wooooow!

Kaos

Idag har jag varit och fikat med Caroline, de var jätte mysigt och vi bestämde att vi skulle gå ut och käka nästa tisdag! När jag skulle åka hem var det ju som vanligt kaos i tågtrafiken - idag var det en jävel som hade tragit ner någon ledning som stoppade hela trafiken, snacka om att sabba för alla. Det var bara att tänka om och ta tunnelbanan till högdalen och sedan buss därifrån och de tar ca. en timme!

Min käre vän Jonas, även min så kallade syrra - han ville att jag skulle skriva om honom i min blogg och de här var hans argument varför jag skulle göra de haha!






















Så nu ska jag skriva ett litet inlägg om honom sen ska jag berätta mer om vad som händer under kvällen och vad som kommer hända nu fram över...

Ett leende

Nu när livet inte är på topp försöker jag ändå försöka se de som är roligt. När jag satt och kollade på TV så kom världens bästa reklam. Den är gammal men den får mig fortfarande att le.

 




/



Bilden är min gamla frisyr jag hade i sommras




Behöver allt möjligt stöd jag kan få, annars vet jag inte hur det här kommer att sluta..

Feel said

Låg stämmning, tråkiga miner, trötta ord.. Vad har egentligen hänt blir bara så ledsen på de här!
 


Älskar den här låten & just nu betyder den mycke för mig



Time to goo



Nu är det nog dags att gå & lägga sig. Kanske en liten snabbdusch innan..

Puss & godnatt
M

Bortglömd



Den här bilden valde jag för att här går jag alldelses själv, vilket jag är just nu också!

Känner mig helt bortglömd på riktigt. Här sitter jag själv och glor in i data skärmen. Har suttit och gjort saker som jag annars aldrig skulle ta min tid att göra. Men bara för att jag inte har något bättre för mig och min pojkvän är väldigt upptagen för tillfället så sitter jag här och bara lajjar runt på internet. Kollar klipp på youtube, designar bilder och skriver i min blogg.. Ska snart kolla på film och det ska bli skönt kommer känna mig ännu mer ensam då men men. Vill heller inte gå och lägga mig än.. Blir ledsen när man inte kan ge mig lite tid. Vet att den personen jag syftar på vet vad jag pratar om. Men sådan är jag.. Vill inte vara bortglömd. Dags för film med popcorn

Bye
M

Lonely

Nu ska jag kolla på min favorit film, har du inte sett den än så gör de - Den är bäst!
 


Mamma mia - I löööv it!


Nudlar is hot

Nu har jag fixat iordning mig och sitter med min skål nudlar. Väldigt varmt! Har fortfarande inte bestämt om jag ska åka till skolan eller inte, men jag tror nog att jag ska göra de en stund om det är vikarie ska jag bara lämna in läxan och sen dra.
 

Dagens outfit
Blåa jeans - Cheep monday
Brunt skärp - Mammas (antik)
Vit tröja - SVEA
Vit kofta - Gina tricot

Godmorgon SNÖ

Imorse när jag vaknade och kollade ut ur fönstret var det fullt med snö - Fuck! Trodde ju att våren va på väg jävla skit helvete. Men va skönt att man åker till Kambodja om 13 dagar! Ska man ha något vitt på sig idag kanske...


Vet fortfarande inte om jag ska gå till skolan eller inte.. Känns så onödigt om vi har vikarie. Vi gör ju inget vettigt ändå. Men vi får väl se jag har beslutsångest nu iaf. Men nu är det dags för lite frukost höres sen!

M

Tack mamma


Min fina tallrik bestod utav; avakado, skinka, äppelbitar, ägg, tomat, mozarella, bröd & ett glas med hallonvatten



Mamma hade gjort jätte fin lunch till henne och mig. Hon hade lagt upp det fint och det var verkligen välplanerat. Hon är så söt som alltid vill allas bästa - älskar dig mamsen, glöm inte de!

M


Linser?


Nu har jag haft glasögon i ungefär 2 veckor. Det känns nästan redan som att jag har tröttnat. Visst det är snyggt och jag passar bra i dom. Men jag har ont bakom öronen (skavsår) plus att det går liksom inte att ligga i sängen och titta på film för då känns det som bågarna ska gå sönder. Det kanske är bättre för mig att ha linser, den styrkan jag behöver finns i linser. Men jag tycker det verkar så obehagligt att ha de... Måste tänka över mitt val för jag vet inte hur länge jag kommer vilja ha mina glasögon. Men samtidigt vet jag att jag ser nada dom!



Lite bilder på mig i glasögon

Fullbokat

Nu har jag bestämt vad som ska hända under denna underbara kväll
20:00-21:00 Top modell 11 (tv 3)
21:00-22:00Världens minsta kroppsbyggare (kanal 5)
Duscha och fixa mig iordning - tänkte också göra en hårinpackning
22:40-23:10 Victoria Silverstedt - My perfect life (tv 4) 

Känns som att den här kvällen kommer bli toppen bra. Programmen jag valt är typiskt mig. Top modell har jag alltid följt och nu har det blivit mer och mer, det blir bara roligare för varje avsnitt. Jag är också en person som gillar dokumentärer, tycker det är intressant att se annorlunda saker som sker i världen. Tv 4 fakta är en utav de kanaler som visar spännande program och inslag - bara ett litet tips för er som känner mig.
M

Nystart

Nu är det dags att börja om. Vill börja blogga igen och det är inte av insperation utav blondinen. Utan det kändes mer som ett intresse och det är framförallt otroligt kul att bara sitta och skriva.

Idag känns det som att det varit en rörig dag. Försov mig imorse och det var INTE med meningen. Jag gick upp för att fixa iordning mig och åka till Bromma för att gå på idrotten.  Jag kände mig klar men ändå så otroligt trött, så dum som man är gick jag och la mig.. Vaknade upp vid 9 av att lillasyster kom in och frågade om jag inte skulle till skolan. Trött som man var gled jag upp ur sängen för att göra mig iordning. Min hund (som bor hos pojkvännen) skulle vaccineras idag så jag tog min tid att åka dit för att vara med. Casper är en busig liten hud på 3 månader så för honom var det ingen hitt att ta spruta. Han överlevde och på vägen hem somnade han i mitt knä. Jag blev släppt vid tåget för att åka in till skolan. Sprang för att hinna - jobbigt! Väl framme vid Il piato där jag skulle köpa dagens lunch som blev sallad tog jag fram mitt schema och insåg att jag börjat för 20 min. sedan. Jag kände hur hela magen vände sig och jag blev galet stressad. Lektionstiden jag missat var matte - vi hade prov! In i klassrummet kommer en rödrosig Michaela. Tog ett prov och satte mig ner, då kunde jag andas ut. Ryktet gick att provet var sjukt svårt, vilket jag också kunde konstatera att det var!
Efter en häktisk, men ändå kort - skoldag sprang jag till bussen. Nu är jag hemma och känner mig överpigg. Ska försöka få mamma ut på vägen idag. Vill ta mitt körkort innan sommaren. Ikväll ska vi äta spagetti och köttfärssås - gott!
Skriver senare igen
M


RSS 2.0