rubrik?

Nu tänkte jag återgå till lite mer seeeriöst snack. Imorse var det körskolan som gällde för min del, tyvärr gick de liksom inte lika bra som sist jag var där. Men men, det är sånt som händer. Sen åkte jag hem för att byta om som sagt, de skrev jag tidigare idag. Kände för att åka in och käka innan skolan eftersom magen kurrade och de fanns liksom ingen tid att äta när jag var hemma. Så jag åkte till Il piato, där träffade jag på Josefin La & Lärking + Linda. Slängde i mig en sallad sen traskade jag och Shirin upp till lektionen. Gjorde inget viktigt men de är kul att läsa ett intressant ämne iaf, skulle aldrig pallat med Eng.B. De kändes verkligen inte som att jag skulle fixa de och heller inte vilja lägga ner så mkt jobb och slit som krävs för att klara sig igenom.

Drog från skolan runt halv 5, sen hämtade pappa mig i huddinge för att jag skulle hinna hem och äta innan fucking teori kurs på körskolan som var helt värdelös. Det var för liksom HELT nybörjare. Trodde jag skulle dö. Jag kommer liksom ta körkort i september och sitter och lyssnar på något "nybörjar" . snack liksom. 3 timmar! NEJ TACK
Men som sagt det var ju trots allt en 18:års pressent , vad ska man göra?

Nu är det snart dags att krypa ner i sängen. Om jag inte skrev de igår så la jag i fler ljusa slingor och nu börjar håret bli som jag vill. Hoppas på kanske några fler slingor och kanske en blekning. Vi får väl se. Ska snart gå till frissan så man kan fixa iordning frippan lite, skulle vara kul att klippa av de mesta nu innan hösten, så växer de ut under vinter och våren , sen sparar jag nästa sommar kanske man kan få tillbaka svansen man hade
RIP!

Känner att ögonlocken är tunga orkar snart inte hålla dom uppe haha!  Väntar på att syrran ska bli klar i duschen så jag också kan bli ren, sen tänkte jag städa undan lite i rummet och plocka fram kläder tills imorn. Är så jävla trött på min garderob att jag håller på att dö asså! Vill bara köpa nya grejer hela tiden, vi får väl se om jag kanske tar en sväng till huddinge imorn innan jag börjar, är sugen på ett par byxor, men de får jag återkomma med..
Fick ju en kaaaaanon lön den här månaden så jag känner mig nöjd. Nu kanske de inte blir någon kryssning men då blir de kanske några extra utekvällar ist, eller hur Linn? (a)

Nu ska jag sluta nörda vid datan orkar inte sitta här så mkt längre till. Har egentligen lite plugg att göra som ska vara inne tills imorn, hmmm - vem orkar de nu?
Nej vi hoppas nog över de.. Dags att kila iväg, väntar samtal också
Hörs imorn puss & godnatt love


Bjuder på den

Haha

Snacka om att inte ha något liv, har suttit och lekt med massa bilder , här är en jag blev ganska nöjd med


kalasklart

Idag är det trååååååk - torsdag! Ska snart åka ner till trafikskolan och köra 80 minuter ute i trafiken. Sen ska vi boka uppkörning och skrivning. Det blir nog på Farstas trafikskola, min körskolelärare tycker jag är grym och han har sagt att jag klarar att köra upp där även om dom är väldigt hårda.
När jag är klar på trafikskolan ska jag hem , byta om och äta lunch. Packa och rulla in mot skolan.. Segt att jag inte har samma lunch som resten av tjejerna - det SUGER verkligen!
Vi slutar ganska sent idag så jag kanske måste dra lite tidigare eftersom jag har teori kurs från 18-21 , jag kommer typ dö! Fatta va tråkigt de låter asså.

I helgen da, vad händer?
Imorn ska vi till min gudmor och gudfar, eftersom lilltjejen fyller 2 år. Vem vet de kanske blir krogen efter de. Men det är inte säkert. Eftersom jag jobbar på lördag och....
... på Lördag är det ju PARTY! Ska verkligen bli kul, ser fram emot helgen


Mysbild, Andreas

<3

Det ska inte behöva bli såhär.. Förlåt

BAJS men skriver ändå

De gick kanon på körskolan. Han tyckte jag var grym och att det snart är dags för uppkörning! På så sätt är jag på toppen humör. Sen finns det tyvärr vissa insidenter som gjort mig så gaaaaaalet humör. Irriterad på allt just nu. Va fan ska man göra liksom!!! Det är toppen väder ute och nu sitter jag inne och surar hmm..


Ny tatuering på G

Tänkte gå till ANT i gamla stan för att boka ny tatuering, vill ha på sidan från höften upp till revbenen. Är riktigt sugen på de nu asså!
Har suttit och letat lite ordspråk och så men det är svårt att veta vad man vill ha. Men de här är ett förslag
Lavoro ben principato è mezzo fatto
Friskt vågat, hälften vunnet

Sen vill jag ha någon blomma eller liknande ska låta dom på ANT rita och sen får vi se hur jag känner men de vore grymt asså!


Djurgården

Ikväll möter Djurgården IFK Göteborg på hemmaplan, DFF kommer tyvärr inte att delta idag i klacken. Tror ni klarar er utan oss den här matchen. Vi får hoppas på det absolut bästa! 

 

Trött och ont i benen

Imorse när jag vaknade trodde jag att det var musik som spelades men när samma låt kom 3 ggr om, kollade jag på mobil och då var det Andreas som ringde för att väcka mig.. Haha snacka om att man var trött! Inte nog med de, jag hade Andreas skjorta på mig mjukisbyxor och låg på fjärrkontrollen. Vet inte vad jag har gjort inatt men de har ju inte gått bra iaf. Idag är det ju typ sol ute men de känns ändå ganska kallt så de blir jeans för min del.
Jag och pappat har diggat lite musik hela morgonen skit kul att se han på bra humör och kunna släppa loss. Nu är det dags att lämna datan en stund, eller aa kommer nog tilbaka imorn med lite nyheter. Tänkte ringa Elin snart och fråga hur det mås idag. Hon var så jäkla fin igår i hennes nya klänning. Dom är typ perfekta paret :)

Träningen börjar idag och vet inte om jag känner mig så jätte taggad men visst de ska bli ganska kul. Hoppas att vi ska göra något kul på uppvisningen sen. Den blir i början av December, för er som är sugna på att komma och kolla - klart ni är det!


Läggdags

Jobba jobba jobba jobba

En helt okej dag på jobbet kom dit runt 4 åkte där ifrån vid 2.. Känner mig lite trött i fötter och ben men annars mår jag priiiiiiiiiima! Elin som var en av de kära gästerna, tror tyvärr det var mitt fel att hon blev som hon blev - förlåt hjärtat. Men jag tror ändå att hon hade en lyckad kväll. Nästa helg är det ju stor party och de får ju ingen missa! Tagga till för de blir FEST!!

Nej nu ska jag sova, känner mig övertrött och då skriver jag bara massa skit. Imorn blir det en sovmorgon sen en promenad på södermalm, möta Andreas i stan och sen åker vi till mig wiiiie


Glöm alla myter om choklad

Choklad är något som de allra flesta tycker om i någon form. Det är också något som omgivs av myter. Vi vet hur det ligger till. Man blir tjock av choklad
Så länge man äter en nyttig och varierad kost kan man unna sig det mesta, inklusive choklad, i rimliga mängder. Att avnjuta en bit choklad då och då utan skuldkänslor är ofta bättre än att förbjuda det helt då man vill gå ned i vikt. Då blir risken för ett plötsligt chokladfrosseri mindre.

Myt: Choklad innehåller massor av koffein
Choklad piggar upp dig, men det innehåller faktiskt inga stora mängder koffein. 40 gram choklad innehåller cirka 2 mg koffein, medan en kopp bryggkaffe innehåller mellan 50-150 mg koffein.
  
Choklad orsakar huvudvärk
Choklad anges ofta vara en vanlig bakomliggande orsak till migrän. Tidigare forskning har dock inte kunnat påvisa någon tydlig länk mellan choklad och huvudvärk.

Myt: Choklad innehåller mängder av mättat fett och är dåligt för kolesterolet
Majoriteten av det mättade fettet i choklad består av stearinsyra, vilket inte höjer kolesterolet.

Choklad orsakar akne
Under de senaste 20 åren har man forskat om orsakerna till akne och har under denna tid kunnat eliminera choklad som en aknebov. Många hudläkare är över huvud taget tveksamma till vilken inverkan kosten har på förekomsten av akne och menar att den snarare beror på en kombination av fet hud och höga bakteriella nivåer på huden.

Myt: Choklad innehåller inga bra näringsämnen
Choklad innehåller mycket magnesium. Hundra gram choklad ger cirka 15 till 20 procent av dagsbehovet av magnesium. Mörkchoklad är dessutom rikt på antioxidanter. En daglig portion mörkchoklad (två rutor) sägs ha en positiv inverkan på blodtrycket på grund av att det innehåller flavonoider.

Myt: Man får hål i tänderna av choklad

När man äter något som innehåller socker eller andra kolhydrater reagerar bakterierna med att bilda skadliga syror som fräter på tänderna. Är man noga med sin tandhygien behöver man inte oroa sig mer för choklad än för något annat.

Det måste vara den bästa filmen någonsin



Kan se den här filmen gång på gång. Kommer nog aldrig att tröttna på den. Jag gråter på samma ställen och de lägger sig som en klump i bröstet. Shit vad jag bara älskar den här filmen. Man blir ju liksom helt kär

på egna ben

Nu har jag tankat ny och rolig musik. Så jäkla skönt och bara sitta och lyssna. Alla låtar är det något speciellt med. Men fan va Pakito är grym asså, tror jag har alla hans låtar nu! Har alltid gillat den musikstilen och kommer nog alltid att göra det också.
Nu är det dags att göra lite nytta, ska fixa lite i rummet sen är det bara att byta om till jobbkläderna. Ska köra bil ut till jobbet. Ska faktiskt bli kul att jobba. Det är roligt folk jag jobbar med idag så de lättare + att tiden går fortare.
Ska sluta sitta är och skriva nu haha. Andreas kommer hit imorn förhoppningsvis efter sin träning om de inte krånglar med andra grejer. Nästa vecka är det full fart , äntligen lite drag i de här livet!! 

Körskolan
Träning
Lön = Shopping
Fika
Luncha m. folk
Besöka Östra
Läxa
Utgång
Jobba

FULL FART FRAMÅT - HÅLL TÄTT BAKÅT


bilden är sjukt gammal

Lycka

Igår hade jag bästa kvällen på länge, hoppas du kände lika som mig.. Trevlig middag med familjen, singstar, bastu och sen film. Visseligen somnade jag men haha!
Övningskörde på förmiddagen idag med mamma, känner mig taggad inför körlektionerna nästa vecka. Ska bli kul att se vad dom säger och vad man ligger på för nivå liksom. Ikväll ska jag jobba, börjar runt 4. Det som ska bli kul är att Elin ska vara på den festen så då får man visa upp sina bästa sidor på jobbet :)
Känner mig trött idag men har ändå sovit hur bra som helst. Längtar tills imorn

Dags för en sen lunch



Puss & kram

tjugonde augusti tvåtusennio

Skit tråkig skoldag
Varmt
Ingen träning
Segt
Kliar i ögonen
Orkar inte duscha
Vill inte sova
Måste måla naglarna


På väg hem från stan ringde jag mamma, tänkte att de vore ju trevligt att ses i Huddinge och ta en glass nu när solen ändå lyser! Det visade sig att hon redan satt på ett fik i Huddinge så jag gick dit och frack en kaffe i solen. Efter de köpte mamma en ny kalender åt mig sen åkte vi till Martinas skola för att hämta henne. Det är ju lite lustigt att hon har samma klassföreståndare som jag hade från 1-6:an. Så jag träffade henne och pratade lite vad som hänt och så. Har inte sett henne på 6 år men hon är fan sig lik haha. Ska inte säga så mycket mer om de. Därifrån var det ja som körde bilen hem , backade upp på uppfarten och parkerade perfekt!

Satt ute i solen med mamma, invigde nya kalendern och njöt av värmen. Sen ringde jag syrran eftersom jag fick shopping sug i fingrarna haha. När hon kom hem tog vi moppen till Skärholmen centrum. Jag var ute efter att köpa ett par skor. Men så blev det inte. Nej - köpte en söt blus ist som jag ska ha imorn tänkte jag (för er som undrade..)
Imorn börjar vi 8, kommer vara heeeelt slut. Kan verkligen inte somna i tid på kvällarna.. Julia hoppas på min buss jag åker från Huddinge. Så vi har sällskap sista biten iaf. Dagen slutar 11:45 då ska jag ta en lunch med Andreas inne i stan. Får se om någon av tjejerna e sugna på att hänga på, man vet ju aldrig ^^

Nu är det dags att hoppa in i en dusch, Andreas ringer om en kvart.. Vill hinna måla naglarna och plocka fram grjejerna tills imorn.. Hmm. Bäst att jag drar nu :)




Love to you - GODNATT

Slutspurten

Nu har jag och mamma suttir och kollat på uppfödares hemsida för ragdoll katter. Vi har varit ganska sugna på att skaffa katt. Det vore verkligen så himla mysigt. Just den här rasen vi är ute efter nu är verkligen en familjekatt, den är lugn och hur mysig som helst. Nästa vecka ska vi hem till några som har en ragdoll och vara lite med den. Varför dom heter ragdoll (trasdocka) är för att dom är väldigt lata och lugna. Vilket alla i min familj tycker är ganska skönt.
Hoppas vi även kan åka och hälsa på den här goingen som är till salu, han heter Jesse Jones och är fan de sötaste jag sett




Han gillar skor precis som jag





DIG VILL JAG HA

1 + 1 = 2

Hård på utsidan men ganska mjuk på insidan.
Imorn börjar skolan och då är det full fart igen. Känns ändå bra att komma in i alla rutiner igen och alltid saker på gång. Känns som att det är så jag vill ha det. Vill inte komma upp i den stressiga fasen men vill ändå känna att det är något på G. Är trött på att gå hemma och släpa fötterna efter sig.. Det är absolut ingenting jag mår bra utav. Har varit ganska duktig som ändå klivit upp i tid och varit ute på morgon och kvällspromenad (utan hund..)  Nu är det dags för dusch och sen är det läggdags. Ska möta upp tjejligan imorn och gå tillsammans med dom till skolan :)
Undrar hur de känns igen om en vecka, när allt kommit igång. Jag har en klump i magen och de känns inte bra.. Vill bara bli av med den men orkar inte gråta mer

Hör av mig imorn


Behövde liva upp stämmningen lite

En dold nyhet

Fixade ny mobil förra veckan , min förra fungerade liksom inte riktigt som den skulle.. Så de blev en ny med abonemang , riktigt skönt. Tycker synd om Linn som nu tagit över min gamla mobil..  Haha , men den funkar till en viss gräns.


Even the best fall down sometimes

Är svag nu... Orkar inte stå upp längre. De svider inom mig, de liksom skär

GE MIG!!!



349:- , urläcker både till fest och finare tillställningar! Måste bara ha den

Favorit

Sitter och glider runt på olika hemsidor, väntar på att vi ska åka till ishallen.. Har hittat en ny favorit nu, skor , väskor och ganska snygga kläder kika in här du me.

Vädret är inte som de borde nu i mitten av augusti. Det är varmt men vart är solen och vart tog sommarn vägen?

Blir inge mer jobb för mig förren nästa helg, det är toppen skönt. Orkar inte jobba mer nu när de är så segt med vädret. Är det dåligt väder kommer det inga gäster.. Känner ändå att de ska bli ganska kul att börja skolan igen. Onsdag klockan 9! Kul att träffa alla igen och se vem som ändrats mest. Man blir ju ganska rastlös när sommarn går mot sitt slut.

Eftersom de här är Andreas data blir de ingen bild haha
 SE YAH!

come on over baby


Väntar på dig     :)

Dina färger var blå

Morgon kommer över ängarna, och daggen lyfter mig en vind,
långsamt låter vi den vakna, den plats där du blev min,
här kan jag ännu höra röster, ditt andetag emot min hud,
hur du varsamt to dig till mig, som en vacker sommarbrud,
här är mitt liv, och jag ger dig allt jag äger,
här stannar min tid, du såg mig som jag är

Här går nu hand det jag minns och bevarar,
dagar jag levt och dem vänner jag saknat,
mötte då ljus, aldrig tog slut, och minnet av dig då,
dina färger var blå......

Jag ser dig gående längs stranden, värmen av vår första kyss,
jag ser den viken som vi fann den, där vi älskade nyss,
ge mig ditt liv, ge mig allting som du äger,
stanna din tid, och se dig som du är!!!!


DFF

För er som inte vet finns en klubb för oss "Djurgårdens Fina Fittor"
Och nu är det dags att trycka upp lite tröjor wiiiie!




Här är förslaget

'De blir ingen dag på stranden'

Idag är det den segaste dagen på hela året. Haha, nej men vädret är inte så stabilt men och andra sidan vill man ju inte sitta inne och vänta. Jag är hemma tillsammans med syrran. Mamma och Johanna är i Göteborg, dom kommer hem ikväll, igår var dom på Madonna eftersom Johanna vann biljetter dit förra veckan. Jag blev väkt av pappa imorse innan han drog till jobbet. Gick upp och la mig hos syrran, sen vaknade vi och fixa iordning frukost och kollade på TV. Mys mys. Mina planer var ju att vi skulle åka och bada hela dan. Men som sagt är inte vädret de besta idag. Lite lunch ska man väl ta och fixa snart. Martina leker för fullt och då vill man helst inte störa. Har städat mitt rum idag känner mig stolt. Tänkte göra lite ansiktsmask och fixa naglarna får se om Martina också vill vara me, vill man de egentligen när man är 6 år?
Ikväll kommer Andreas efter sin träning, blir ganska sent men men de gör inget! Kollade på skolans hemsida och vi börjar den 19:e 9:00-11:00. Vi kommer förmodligen att byta klassrum men de gör inte så mycke vårat har legat så himla of haha

Hör av mig senare


1891













Vilken tur att vi hade så jävla kul även fast de blev som de blev i slutet. Men men Djurgårn gjorde ju iaf ett mål


Sen blev de Donken och lite tårar haha

Okej, vi tar de från början

De blir uppdatering med bilder right.

Gröna Lund med familjen G - son






Johanna fick kramar av apan


Sen drog vi till landet

Hummelviken


Stek jag vet



En timme ridning ute i skogen, jag syster och pappa





Johanna och Orkan




Sen vare ju de där med utgångar nu i sommar, haha. Tjejmiddag och utgång när Anna fyllde 18 (Onsdag)






Köpte nya part kläder för en super duper kväll ute med flickorna (Fredag)

Min bästa vän










Biopremiär med Pappa och syster på Sommar med Göran, sen blev de visst utgång till Metro med brudarna

Haha, kände varannan människa inne på klubben



En Skön kväll på Cattelin med Linn, Nea, Andreas, Alex och Marcus

Med ett annorlunda förkrök på tåget slutade de iaf som vanligt - bäst med dig hjärtat mitt




Haha förlåt, de kommer en bättre.....




Middag med mamma på Thaibåten på södermalm









Vi börjar lite mjukt

Länge sen jag skrev, men men. Nu kommer bli update. Först kommer kvällens hetaste låt


RSS 2.0