F*ck of nu kör vi

Vi gillar inte klockor men vi dricker alltid ur


Så kallad sötsur

Jag är tydligen sötsur enligt Andreas. Haha de var lite kul sagt tycker jag. Men de kanske är så



Här har vi en blivande konstnär, kanske inte. Men de va fint (a)

Hard work idag, inte alls så kul. Hoppas de känns bättre imorn, var så himla trött (bakis) idag - usch!
Gårdagen hade sina motgångar men också positiva förändringar. Ska inte berätta om den för jag mådde piss haha. Hade iaf kul, men som sagt var jag inte riktigt på topp ändå.. Det var grymt mycke folk och bra musik.
- Det är ju äntligen lov nu - fan va skönt! Imorn-måndag ska jag sova som en kung asså, känner mig helt utpumpad. Orkar typ ingenting.. latmaaaaaaaaaask

Snart kommer Johanna över och vi ska bara ha de mys ikväll och kolla film. Imorn ska vi jobba tillsammans, de ska bli keeeewuul


Min sötnos

Dags att vara lite social mot min familj
puss puss puss


Time to goo

Ingen utgång idag men dags att röra på rumpen. Har tankat in lite ny musik så jag ska börja röra lite på mig nu. Haha, jag är trött irriterad och orkar inte med tjaffs . SLUT

Gammal barndomskompis till pappa kom efter, har inte träffat dem på 4-5 år. Oj så skoj - eller inte



BYEE


Tattoo

Snart är det dags för middag. Pytt-i-panna mums
Har varit med Erica idag som tatuerat sig. Dem börjada vid 1 tiden och klart ungefär vid halv 4. Erica satt och klämde på min hand och min arm under tiden. Jag vet inte riktigt hur man skulle göra för att hon inte skulle slappna av. Försökte prata och låta lugn men efter ungefär en timme fanns de inte så mkt att prata om. Klart de fanns men haha inte de detta läge kanske. Jag är iaf väldigt sugen på att göra en till tatuering, ska fundera en stund till men snart så har jag bestämt mig. Fick lite insperation idag så vi får väl se. Har några förslag ;)


Här är den inte klar, men på G


Min tatuering


Och nu är klockan mycke..

Det är ju så himla typiskt mig att sega på morgonen. Jag har inte gjort något vettigt över huvud taget.. Och nu helt plötsligt blev de lite brottom..
Jag lovar att de kommer fler inlägg i eftermiddag och vad som hänt under dagen. Så skönt att vara ledig, men jag kom ju inte undan att slippa stressa!!




Boddy Gina
Svarta Jeans Peak
Randig kofta Abercrobie & Fitch
+ Smycken

Sovdags

Nu är det dags att borsta tänderna och lägga sig i sängen. Tänkte kolla på någon film och sen sov så jävla gott! Är jätte trött hela tiden och jag vet inte varför. Iofs har jag varit sjuk en lång period och det tar verkligen på kropp och knopp. Nu ska jag iaf gå och lägga mig i "tid". Skönt att vara ledig imorn slippa stress.




Sov gott

Skolfotona kom idag


This is it - PL2a





Asså bilden i sig är ganska bra men ser ut som jag sitter på toa, fattar inte varför man skulle luta sig fram och se ut som man skiter..? Nej vi får se vilka bilder jag behåller och vilka som skickas tillbaka..
Eller?

 

 


Wow

Känner mig nöjd, har gjort de jag skulle och kanske lite där till ;) Nu är TV.n i full fart och snart är det dags att lägga sig i sängen. Så jäkla skönt att vara ledig imorn! Har däremot några ärenden att göra, vissa är hemligare än andra haha. Sanningen kommer fram imorn - lovar
Imorn kanske det kommer att regna, det kröp nämligen en spindel i duschen och jag rent ut sagt typ torterade honom. Men det var inte riktigt meningen. Han ville inte spolas ner, till slut efter en riktig åktur åkte han ner och nu är han borta.





Nej slut snackat!


Någon som glömde bort mig?


Uuups...

Dagens TV - tittande


Klicka på bilden för att komma till hemsidan,
så kan ni också planera vad ni ska se ikväll


20:00
Plastikkirurgerna - TV4+
21:50 Plastikdoktor 90210 - TV400
22:40 American's got talent - TV4

Lite kul måste jag säga, men de är lite coola program haha. Inte liksom något jag är ute efter nu, men det är så jäkla kul!

Smile for life!


Dags att göra lite nytta, haha aa iaf en liten stund. Mamma kommer lacka om jag fortsätter att sitta här och sega "Du gör ingenting, du sitter bara där, du vill aldrig umgås" bla bla bla.. Men jag ska duscha och sen kolla upp vad det finns för intresant på TV ikväll kanske man kan bänka sig där?  Är lite småsugen på popcorn asså..

Simma lugnt


Ett speciellt budskap

Oggi è di due anni fa

Tiden går så jävla fort, känns inte som man hinner tänka.. Är både glad och ledsen över de saker som under kort tid gjort sitt och även lämnat sina spår.
Nu är det iaf dags att äta lite middag - wook
MUMS

Lite planer för kvällen: Lata mig i soffan, ingen data, raka benen, rensa lite kläder, TV?
Vi får väl se vad som händer eller inte händer


Gillar tatueringen

Från toppen till botten

Okej fine humör svängningar, förstår..

Idag har vi haft flummiga men ganska trevliga lektioner. Ibland är det skitkul i klassen och ibland vill man typ bara gå hem. Men idag tycker jag att de känts bra!



Blus från H&M
Svarta jeansleggins

Idag var det lite kyligt så det blev sköna sockor i mina läckra fransskor från Tallin


iiiiiiii


Många bollar i luften just nu

Aaa nu är det fan mycke på G. Det är iofs väldigt kul. När jag var på väg från tåget ringer min mobil, Dolt ummer, jag tänker förstås att de är hemifrån och att dem undrar vart jag är. Men så var inte fallet. Det var ett jobb jag sökt, tjejen i telefonen pressenterar sig och sen frågar hon om jag har tid att prata. "Ja absolut, men jag har just kämpat mig upp för en brant backe om du undrar varför jag flåsar så mycke" Tur att den här tjejen hade lite humor, ungefär på samma nivå som mig. Så hon börjar skratta och där med lättade lite på stämmningen. Nu ska jag iaf dit på intervju på fredag klockan 3 och det ska bli kul! Ser verkligen fram emot de här.
Samtidigt som den här lilla grejen drar igång är det snart höstlov och sen har jag även uppbokade möten med Polisen. Om jag inte skrivit de förut skriver jag de igen; jag ska börja jobba som volontär för Polisen i Huddinge, vilket är spännande. Dock är det ingen betalning utan helt frivilligt. Tycker ändå de är en kul grej och bra för mina framtida planer inom Polisyrket.

Har känt mig glad och positiv idag och därför ger jag mig själv just nu en belöning i form utav lite naturgodis haha





I ♥ Lil Wayne



She gets down low for me,
Down like her temperature, cause to me she zero degree,
She cold, overfreeze,
I got that girl from overseas,
Now she my miss America,
now can i be her soldier please,
I’m fighting for this girl,
I’m a battlefield of love,
Don’t it look like baby cupid sent his arrows from above,
Don’t you ever leave the side of me,
Indefinitely, not probably,
and honestly im down like the economy


Måndagsbarn

Nej kanske inte, men nu är jag iaf i full rulle. Ska snart börja dra mig ner mot Huddinge. Funderar fortfarande på om jag ska ta cykeln elr inte..

Humör: Glad tror jag
Hår: Åtsittande klämmor
Lyssnar på: Michel Jackson - The Way You Make Me Feel


Favorit blus från Bondelid
Svarta jeans leggins från Gina
Smycken: Tomas Sabo armband, ringar & friends-armband

Nu tar jag cykeln ändå haha, vi hörs sen
KISS


Bye



"Den där flickan, hon gör allt för att göra mig lycklig"


Nu är det dags...


mmmmmm!


.... yes - läggdags, först blir det en snabb dusch och kanske lite pyssel med kläder och skit tills imorn. Vet inte hur väderet kommer bli men de får bli något i den neutrala klädstilen imorn.
Lyckades med att göra en person glad idag vilket jag är nöjd över!

Ska sova på några frågor inatt som kan betyda en hel del..
Hoppas ni somnar lika gött som jag

Godnatt love
M


Bella, vem Bella? SlangBella

Nu är man äntligen hemma igen! Jag har tränat på riktigt nu på länge, har inte känt mig på topp därför har jag inte varit med fysiskt på alla träningar.
Om ni undrar om min rubrik var det från middagen tidigare ikväll, en dialog mellan mamma och minsta syrran. Skrattar fortfarande när jag tänker på de!

Har riggat med te och några tidigare avsnitt från ensam mamma söker.




Eftersom jag har träning när deras sändnigstid är, får jag se lite nu ist. Perfektoo! Imorn har jag sällskap med Elin till skolan, ska prata av mig lite alltid lika skönt. Nu är det sen vecka som gäller, hmm.. Ska kolla kalendern och se hur jag ligger till. Sista veckan innan lov - wiiiie! Nu ska jag inte sitta här och snacka skit längre

Puss & kram skumbanan


Mår som man förtjänar

En dag full av alldeles för många tårar. Just nu skriker mage men vet att man är på väg hem med mat, haha aa de blir mc-donken idag. Det kan väl få vara helt okej känns det som. Har inte haft den bästa söndagen idag. Känner mig sjuk men har bestämt att jag ändå ska gå på träningen, tror Iwa kommer se att jag inte är på topp idag. Ibland behöver man en del av "det lilla extra", men tyvärr är det för lite av de idag. Tror jag iaf lyckats med mitt motto "Att varje dag göra någon glad", kanske inte just precis nu. Men det är tanken som räknas.

Midda'n är hemma, Be right back M-fuckers

Jag är knäpp

Snart kommer en ny design! Får aldrig nog haha

Snö, kallt, svensk höst?













Mysdag ute i skogen idag med klassen. Lunchade tillsammans med Julia på W. Satt och pratade om de mesta (som vanligt-haha). Åkte hem har städat lite och fixat. Snart ska jag och syrran laga mat. Efter de ska jag gå ut och gå och sen blir de en riktig pluggkväll - lovar!

Seee yah

ps. det är över nu



Bara sista...

... asså nu har jag gjort saker jag egentligen inte ska göra. Men ändå, jag satt och kollade lite repriser från Idol, har inte varit så insatt de här året. ERIK - vad har jag missat, somnat elr?!! Shit han är ju grym på att sjunga, sen är det bara ett plus att han ser ut som han gör



Telefonräkningen kommer bli dyrare än någonsin! FREDAGAR+IDOL=ERIK

I don't wanna miss a thing

Nej men oj redan tisdag, sitter här och gör INGENTING. Har lovat att plugga men kan inte koncentrera mig. Fattar inte. Känns som jag allit skjuter upp allt. Bra på att planera och veta vad som ska göras men fan det är svårt att genomföra i den mängd man önskar!

Har liksom inte gjort ett skit. Vet inte om jag ens orkar lägga mig i soffan och glo TV. Ville baka när jag kom hem och sen ville jag bada och plugga. Har något av de inträffat? NOPE... Fy på mig, gör bara olagliga saker just nu. Skärpning





I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing


Say do you remember?


Heja Sverige!


Tionde oktober

Gårdagens utgång var inte bland de bästa, men nu är vi sugna på riktig revansch!
Skämms nästan över kvällens insidenter haha. Men skit samma, man kan inte alltid vara bäst. Idag har jag jobbat och slitit som ett djur. inte så mkt folk på jobbet men ibland kändes de som vi var "en man kort", vilket blir jobbigt. Ikväll blir det hemma kväll med Mamma, Martina, Pernilla & Wilma . Mys

Jobbar imorn också, så idag blir det läggdags tidigt, säger jag nästan alltid men endå



Bilder från igår - Hämtade från












Trött på alla jävla egoistiska människor - usch!


Mr. Brightside


Nya design

Tack snälla Julia för en sjukt snygg design!

RSS 2.0