Sommaren 2009

De har varit, tufft, de har varit mycke att tänka på, många slitna stunder, mycke tårar, skratt, utgångar! Men fan va bra de har varit!!



TACK!

ingen rubrik



LÖRDAG HERE WE COME, Älskar den här låten - väcker minnen och känslor

Bloggar vid sidan av..

.. allt som händer i mitt liv just nu. Jag har iaf haft min sommars bäst dagar nu! Underbara människa
Kom hem från jobbet för en stund sen så känner mig ganska trött, dåligt med sömn. Ska bli bättre med de. Hur ser då resten av veckan ut:

Fredag jobba 9-17, bio med pappa och syster
Lördag jobba 9-17 , utgång med tjejerna + Andreas m. kompisar
Söndag mysdag hemma
Måndag luncha med mor i stan , shopping?

Tänkte ta en skön och välförtjänt , sen ska jag unna mig lite annat härligt. Ska fixa naglarna och göra ansiktsmask. Blir hämtad imorn 08:40, så ikväll blir de ta me f*n läggdags i tid haha


Update med bilder

Spenderade en helg ute på landet tillsammans med familjen


Håll i hatten


mmmmmm




Älskar mitt söta lilla landställe som ligger straxt utanför Norrtälje



En härlig sommarkväll med Johanna hemma hos mig. Vi bakade "Mickis & Johannas sommarpartykaka"







Bilder från Britney Spears 14/7-09 på Globen


Syster




LOVE HER












Ajuste

Nya bilder på facebook, missa inte dom!

Inte mer än så

Orkar inte skriva idag, ni får njuta av de här klippet ist



Girls just want to have fun

Nu drar jag till Johanna, tjejsnack hela kvällen. Mobilen och kameran är me - de vet ni haha


Jag och Johanna för ett bra tag sen, LOVE YOU

A new day has come

M: "Vad var de?"
A: "En kryp"

HAHA

Myra på axeln
M: "Hej lille myran"


Tänk först , gör sen



Vilken skön men ändå seg dag asså.. Bara tanken av att jag ska jobba imorn gör mig trött. Men en sak är ju positiv har saker uppbokat större delen och de gör mig glad!

- Fredag : Jobba 8-17, på kvällen är de inte bestämt än vi får väl se
- Lördag : Eftermiddags dop, jobba 6-03
- Söndag : Grönan med familjen
- Måndag : jobba 9-17, på kvällen åker vi till landet hemma onsdag
- Torsdag : jobba 9-17
- Fredag : jobba 9-17
- Lördag : jobba 18-03
- Söndag : jobba 9-17

Underbart att veta vad som händer och så. Måste träffa min kära vän Linn också som vi planerat. Dags för kanske ännu en galen ute kväll, de vore så himla kul haha. Metro? ^^  Nej men ikväll ska jag åka till Johanna , de ska bli super mysigt. Sitta ute och bara snacka massa skit de är väl just de man behöver! Det finns en hel del att prata om för våran del...
Gårdagen var great, sol sol sol och lite ofrivilligt bad. Men de var de värt haha

Har nyss ätit en riktigt sen sommar lunch och snart är de dags att fixa lite inför imorn, plocka fram jobb kläderna ställa klockan. Så allt är klart liksom, lika bra att göra så när man vet att man är för trött för de imorn eller ikväll när man kommer hem.. Jag vet ju extakt hur de är. Raka vägen in till sängen så slocknar man innan man hunnit släcka lampan
Dagens humör : Hmm, jag är glad! De finns tomma rum men de kommer lösa sig

ingen rubrik ?


I <3 Havana





Igår innan Britney började var en DJ och spelade, hon kommer från Australien och är så jävla grym. Kunde knappt sitta still. Hon fick me hela globen. Är så galet imponerad av henne! Hon hade något baddräckts liknade på sig med höga stövlar och strumpbyxor. Men faktum är att hon inte alls såg slampig ut. Hon är min nya stjärna!


 

Det är inte jag som filmat, klippet är från youtube

Godmorgon!



Så himla skönt att bara sova tills man vaknar, sen går man upp tar de lugnt, slippa stressa och bara göra sån man känner att man behöver! Idag är det verkligen sommar. Ska väl packa ihop badväskan och sticka iväg någon stans. Pratade med mamma imorse om körkortet, ska boka uppkörning och skrivning snart wiiii!!! Kan inte fatta att det snart är min tur att få körkort att tiden gått så fort att man knappt hinner med att tänka. Alla som man tidigare tyckt är så himla stora för att de tagit studenten , går på krogen eller tagit körkort. Nu är man där själv! Och de är de som är så svårt att förstå.

Har nyss druckit en kopp te och ätit en skål med kräm och flingor, riktig sommarfrukost!
Tänkte gå och vattna lite blommor och plocka undan lite.. När man är hemma utan föräldrarna är det lätt att man skjuter upp saker hela tiden och tänker att man kan fixa de sen. Men nu ska jag fan ta tag i de  :)  Ska försöka få igång min kamera senare idag så jag kan lägga in bilderna från igår, Vilken underbar kväll

Goodnight love


You rock my world

Britney har fått mig att öppna ögonen. Ikväll vara hon så jävla grym! Hade ståpäls nästan hela konserten.. Så jävla bäst asså. Jag och syrran har nu landat här hemma fick besök av två kära vänner från sommaren 07 trevligt trevligt, gick utanför dörren och där stod dom som två gentlemen haha. Snackade ett tag sen var de dags för mig att gå in igen. Kanske åker och badar med dom imorn. Känner nu när jag sitter här att man luktar olja och bensin efter att varit med dom i typ 10 min.

Känner mig ganska trött men vill ändå inte gå och lägga mig än, natten är ung. Hoppas ju på bra väder imorn, har hört på bakkant att de skulle bli bra så de är bara på me bikini och ut o sola wiiiie sommar.

Vad gör man inte när magen kurrar dags för lite nattmat innan läggdags, har en dag imorn som väntar
Puss & godnatt


Britney top 5 , enligt mig

Dom är inte i rangordning

 
 

Mycke minnen

Nu har min kära syster kommit hem från landet, skönt att slippa vara själv nu. Ikväll då jävlar! Sitter fortfarande inne på msn men har nu börjat prata minnen med David. Vi gick i samma klass i ett år och fan va kul vi hade tillsammans. Men både han och jag kände att de var fel linje så bytte. Här är lite bilder från de underbara året med Dave!


Värt guld


David får spö av mig i kaffeterian haha



Undrar vem som loggar in här nest som man har roliga stunder med!

Har inte bara suttit här hela dan. Har duschat , ätit och fixat i rummet. Och nu funderar jag på vad man ska ha på sig ikväll, de blir klackar iaf. Kan bli jeans med något snyggt till.. Vädret idag är så himla konstigt, ena stunden lyser solen. Sen kommer de en regn skur.. Hmm - Svensk sommar?

Lugnt och fridfullt

Vaknade av att de var ljust i mitt rum kollar på klockan - 12:00. Då kände jag att jag verkligen var utvilad. Det är slitsamt att vara ute och supa haha. Glömde ju berätta att min fredag kväll löste sig. Min kära vän ringde och bad mig komma till stan. Hon åkte först till Huddinge sen tog vi tåget tillsammans. Gick av på söder oc började gå mot medis. På en uteservering sitter då Linn, Anna, Nea, Jenny och några andra tjejer. Så vi satte oss med dom. Kan säga att min fredag kväll blev lyckad iaf.

Nu har jag suttit inne på msn sen jag vaknade. Har snackat minnen med Fredde och kollat på massa bilder. Fan va kul man hade i grund skolan egentligen. Det är verkligen minnen som ALDRIG försvinner. Så jävla kul vi hade asså. Lägger upp lite härliga bilder som jag hade, sen så skickade Fredd lite andra roliga


Jag och Sanna på klassresan i 9.an


Jag med mina snygga röda byxor, Anna & Micke. Klassresan i 9.an


Jag & Fredd , balen i 9.an

Feel it


Säger vad jag vill & vill de jag säger

Jaa du lille vän, vad ska man säga
Imorn ska jag och syrran på Britney det kommer bli grymt. Just nu är jag ju själv hemma och de är så segt. Helt tyst i huset (förutom musiken från itunes). De värsta jag vet är ju att vara själv. Hoppas de blir en natt till med sovsällskap, Johanna ska förhoppningsvis komma hit! Vi har mycket att prata om.
Kanske ska berätta lite om en oslagbar lördagkväll! Förkrökade hos Linn, vi var 7 tjejer som hade galet kul. Jag vet inte vad som hände, eller jo jag drack lite mkt och mådde inte så bra när vi skulle dra in till stan. Haha men men jag och Anna lyckades komma in gratis så jag klagar inte! Grymt dansgolv (VARMT!!) , glada människor och sjukt snygg bartender - full fart framåt. Kom hem vid 4, klockan ringde 8 blev hämtad halv 9 , jobbade till halv 6.. You name it
Bilderna kommer upp sen när Linn lagt upp dem haha

Dags för lite middag CIAO




Kan inte låta bli att le!


Fredags skit

En seg fredag kväll, ingen riktig middag, dåligt på tv tablån och helt ensam. Ingen höjdare för mig.. Jobbar imorn men de vore så kul att hitta på något. Efter jobbet imorn blir de härligt utång med tjejerna! Åker till Linn för att dra i mig några glas sen rullar vi in mot stan. Tyvärr jobbar jag söndag också men men de behöver ju inte bli så sent haha de spelar iofs inte så stor roll, kommer vara trött ändå. Så de är bara att köra järnet hoppas på mycke folk och bra musik!


 

Bounce + ett antal grymma dansare körde gärnet på sergelstorg, hade gärna varit me. Förlåt till er jag svek, men ni var iaf grymma har nog sett alla klipp nu på youtube.

Men vad ska man hitta på ikväll da?     Pappsen och farbror kom nyss hem, iaf något sällskap..

skor skor skor

Jag tror jag blivit galen i skor, älskar verkligen formen av en sko. Det är verkligen en passion för mig! De värsta som finns är när man hittar skor man vill ha och sen finns de inte i rätt storlek, att den är lite för dyr eller om dom går sönder! Jag har iaf hittat en underbart bra sida för alla som älskar skor, har hittat sjukt mycke fina skor här





Skorna kostar runt 300-400 kr och de känns verkligen som att de är värt dom pengarna! Vi får väl se vad lönen säger

Sommarplågan på svenska

Bangpangpangpangpangpang

Bangpangpangpang skrammel boom

Bangpangpangpangpangpang

Morro do Dendê är svårt att inta (för polisen)
Både vi och snuten ska ha kul (d.v.s. kriga och skjuta)
Därför ska jag nu förklara reglerna här i Dendê
Här har de inte en chans, inte ens DRE
Till och med BOPE skakar (av rädsla) innan de går in i vårt ghetto
Varken Exército, Civil eller PM har en chans
Jag står upp för mina vänner
För Morro do Dendê är också guds mark

Kom igen
Bangpangpangpangpangpang
Bangpangpangpang skrammel boom
Bangpangpangpangpangpang

Morro do Dendê är svårt att inta (för polisen)
Både vi och polisen ska ha kul (d.v.s. kriga och skjuta)
Därför ska jag nu förklara reglerna här i Dendê
Här har de inte en chans, inte ens DRE
Till och med BOPE skakar (av rädsla) innan de går in i vårt ghetto
Varken Exército, Civil eller PM har en chans
Jag står upp för mina vänner
För Morro do Dendê är också guds mark

En snut kommer med en AR15 och en annan med ett 12 kalibers pumphagelgevär
En med en pistol, en håller en revolver 28
En kommer med en URU framför sig, eskorterandes den skottsäkra polisbilen
Två kommer efter med enbart Glocks
Dessa är "vänner"* jag inte kan glömma och jag kan inte låta dem komma förbi mig (jag dödar dem)
Och där kommer två bröder (= vänner) hållandes maskingevär 762
De skjuter i luften, bara för att testa
Hållandes Ina-ingratek, Uzi eller Winchester
Men de här killarna är äkta banditer och ingen jobbar
Hållandes en AK47 i ena handen och ett maskingevär i andra
Området säger att de inte står ut (med detta) längre
50 kalibers vapen har redan kommit till ingången av mitt ghetto
Och om du träffas av ett skott, skulle du då skrika?
Det är då från ett 50 eller 30 kalibers maskingevär
Jag säger er, denna rap är häftig
Vilka är det som kommer där med M16?
Men är det en snut, låter jag inte honom komma undan
Jag gör slut på honom såhär, jag skjuter honom med ett skott från min bössa
För alla dessa poliser är skitstövlar (korrupta)
De kommer hit med gamla vapen och skjuter bara två skott innan de flyr snabbt
Men har jag inte min revolver, avslutar (dödar) jag dem ändå genom att spöa dem
Och här avslutar jag min rap med att detonera en granat


Här har ni videoklippet så är vi på samma bana igen


Vad gör dina föräldrar när du är utomlands?



Absolut bästa reklamen!

här ska man skriva en rubrik


LANDET

Kommer hem nästa vecka typ haha!

RSS 2.0