Best




If you were in these arms tonight
I'd hold you I'd need you
I'd get down on my knees for you
And make everything alright
If you were in these arms
I'd love you I'd please you
I'd tell you that I'd never leave you
And love you till the end of time
If you were in these arms tonights


Haha klockrent!


091114

Nu känner jag mig segare än något annat asså. Måste duscha av mig och byta kläder för de här är ju inte riktigt okej haha. Nej men nu har jag iaf gjort lite nytta , städat toaletten och plockat i mitt rum. Åt lite makaroner till lunch och snart ska vi äta lite till eftersom de blir sen middag idag.. Huvudet dunkar och magen knipar, det har varit så hela dan, sjukt jobbigt..
Dags att göra sig lite fin och ren!



Erica och Matte 20 år

Okej - vart ska jag börja..?
Jag åkte till Erica lite tidigare för att hålla henne sällskap, hon hade tråkigt och jag me. Så jag var hos henne runt 5 tiden och resten av gästerna kom runt 6 då vi åt middag och drack. Riktigt gÖtt! Vi körde "Jag har aldrig" med kort och en och annan blev lite småfulla. Helt plötsligt blir det bråttom, alla samlas i hallen och försöker skynda oss iväg till bussen. Vi missade bussen och drog ist igång men en lek ute på gatan medan vi väntade på Taxibilar vi bokat. I min Taxi var vi 4 tjejer - Jag, Erica, Bella och Sara. Vi sjöng Djurgårds låtar hela vägen till Fruängen och där ifrån enda in till stan. Vid Zinken (tror jag) klev grbbarna grus på och då sjöng vi för Erica och Matte. Vet inte hur mycket mer jag vill berätta av den här kvällen i bloggen haha. Kan sammanfatta lite iaf

Inträde
Bordet = Krångel
Gratis drinkar
Bra drag
Sjukt kul
Strippstång
Dans
Bråk
Skador
Utslängda
Efterfest
Väntan ute i pisskall kyla
Nattbuss
Hämtad i Huddinge
Orolig för Andreas
Däcka

Yes kort och gott , men galen bra kväll ändå! Nu ska jag kolla på film


Vet inte vad som händer på den här bilden


Födelsedagsbarnet och Bella


Drägg


Fel håll?

 

 


JA/NEJ

Om jag erkänner helt ärligt är jag mörkrädd, det visste redan de flesta om tror jag. Men när det gäller de här med skräckfilmer och så, så är det liksom läskigt på ett med spännande sätt. Det är typ behagligt att bli rädd på något väldigt konstigt sätt. Igår hade typ världens läskigaste film premiär. Är lite sugen på att se den men vet fan inte om jag vågar de haha. Har hört att den e sjukt läskig! Vågar ni? Kolla in trailern iaf!
Håller på att tanka den här filmen, men tveksamt om jag ens kommer våga att se den.. Don't see it alone



Paranormal activity
Ett ungt par misstänker att deras hus är hemsökt och för att skaffa bevis installerar de övervakningskameror som ska spela in vad som egentligen händer när de sover.


Tack men NEJ tack



Tack för en sjukt galen kväll. Tror att alla har ont i någon kroppsdel idag,
men fan va de var värt de!


Full fart framåt


Låten är seg i början men remixen är så himla bra!

Nu har jag varit hos Polisen i Södertörn och jag är så himla nöjd med min insats och mina svar på frågorna dem ställde. Dom skulle återkomma på fredag om mer information men de kändes himla bra!


Haha

Jag ska snart börja dra mig in mot stan för att träffa Angelica, vi ska fika och bara snacka massa! Idag har jag också varit duktig

  • Vikt tvätt
  • Bäddat sängar i huset
  • Städat toaletten
  • Ringt Gillinge (halkbana)
  • Bytt abonemangsform

Bra eller hur! Nu ska jag packa mina grejer sen ska jag ringa Angelica


Min favoritfilm!



Nu ska jag krypa ner i sängen, ny duschad och ren! Len som en baby rumpa haha
Ska kolla på min absoluta favorit film, ni som sett den vet att låten ovanför är soundtrack till den. Den väcker känslor, hopp och en inre värme som är svår att fånga och hålla kvar. Älskar filmen och låten - Bäst! Har lite smått att fixa med innan jag lägger mig..

Godnatt



PS I Love You

Bra gjort

Idag har jag varit duktig!
Efter skolan gick jag med Elin och Linn till Il Piato och åt lunch tillsammans, en halvtimme senare kommer Julia och vill göra oss sällskap, vi var då redan klara och därför blev det ingen lunch för Julia där haha. Efter en god sallad och te "på maten" åkte jag med Linn in till stan för att hitta stövlar till henne men också göra lite mindre ärenden. Jag som liten expert plockade fram en snygg sko som till och med Linn gillade. Det slutade med att hon kom ut med en påse från Vagabond med galet snygga skor (dem jag valde).
Jag var hemma från stan runt 4 tiden och då blev datorn min bästa vän (som vanligt). Middagen bestod sedan utav rester men det passade bra idag. Har nu umgåts med min mamma låg i hennes knä i soffan och kollade på Äntligen hemma - myspys. Vi har också beställt ******* till Erica wiiiiie

Imorn är jag ledig, men där emot ska jag på möte med poliser från Södertörns polishus - spännande. Ska vara där klockan 09:00 så det blir ingen riktig sovmorgon liksom. Gör egentligen inte så mycket ser fram emot att komma dit och visa vem jag är. Har inte så många andra planer för morgondagen ska nog vara hemma och ta det lugnt hela dan. (Måste städa toaletten på undervåningen) En massa bra filmer, mjukiskläder och en varm kopp te. Kan det bli bättre?
Dags att göra lite nytta igen. IDAG är det läggdags i tid! Ska bara hoppa in i en snabbdusch och sen plocka ihop lite smått o gott tills imorn.

Mycke snack och lite verkstad - Ska dra nu

Yooo!


Take me away



this time what I want is you
there is no one else
who can take your place
this time you burn me with your eyes
you see past all the lies
you take it all away
I've seen it all
and it's never enough
it keeps leaving me needing you

take me away
take me away
I've got nothing left to say
just take me away

I try to make my way to you
but still I feel so lost
I don't know what else I can do
I've seen it all
and it's never enough
it keeps leaving me needing you



Som en spegelbild


Tack


Time to say goodnight

Känner mig lite ensam här ikväll. Har kollat på sista avsnittet (+extra material) av Ensam Mamma söker och kikade igenom senaste avsnittet av Bonde söker fru. Kan det bli bättre?
Klart att det kan , idag har jag ju även fått igång kamera helvettet. Så nu ligger det både Partybilder och bilder från vår uuunderbara Hajk med klassen uppe på Facebook. Ska ta en snabb duscha sen ska jag ringa min lilla prins och säga Godnatt  :)  Saknar dig hjärtat!

Har inte mått så himla bra idag, hoppas på att de vänder snart så jag slipper den här skit snuvan haha
Ska sova på saken och drömma sköna drömmar. Imorn har vi prov - uups , har Mickis pluggat? (NEJ) Men de går bra endå känner att jag kan de (Vad har vi prov på?) "Gillar läget"


Jag ska tacka för mig, bugar och bockar




 


Inte okej!

Haha nej men titta vad man hitta för små "klackhoror"




Kolla ett galet grymt klipp, klacken när 3:e målet kom - loooove it!
http://dif.se/diftv/default.asp?id=487

Snälla

Kroppen orkar inte hålla mig uppe. Jag orkar snart inte sitta längre, ska lägga mig ett tag. Huvudet är tungt och jag känner inte alls för att göra något. Nu har jag varit sjuk sen i augusti, vill inte längre..
Blir så irriterad också, orkar bara inte lyssna längre. Kan tyvärr inte ta den skiten! Finns bara två val, antingen lägger man alla kort på bordet och hoppas på det bästa eller så spelar man de fula spela. Jag är ärlig!

Blir bara ledsen av tanken, fan. För bra för att vara sant



BYE!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Djurgården tillbaka igen

Haha den första videon är typ bara pinsam - men fan va grymt!



Goodnight love



Dags att säga godnatt - Puss & Kram


MTV Europe Music Award 2009



Jag och syrran sitter och glor på MTV, as bra!
Som sagt är det snart dags att sova, tror programmet är slut snart. Eller jag måste sova ändå haha. De enda jag inte hunnit med är att måla naglarna, men jag klarar mig nog utan!
Nu ska jag dricka upp mitt te och njuta lite till av en sjuk Musik Gala från Berlin

Puss så länge BRB

Bara för att...

.... du fått den här låten på hjärnan & nynnade på den imorse 



PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS

Imorgon är det fan Fredag!

Den här veckan har gått ganska segt fram men de känns ändå som att det var länge sen det var måndag, konstigt...  När jag kom hem från skolan idag var det middag, fisk och ris - riktigt gott! Nu sitter man här som vanligt och gör inte allt för vettiga saker. Ska snart bädda rent i sängen och plocka fram grejer tills imorn. Ska åka tidigt till skolan imorn för att göra klart ett grupparbete med Linda & Natalie. Så klockan 10:00 utanför Il piato, då ska vi köpa käk och sen gå till skolan för hårdplugg.
Snart börjar Mammas pojkar, vilket är ett sjukt töntigt program egentligen men ändå så kul att se tjejer som verkligen vill synas i TV. Tänkte också måla naglarna (Usch har för många planer) och duscha. Tror de blir läggdags i skaplig tid ikväll iaf, säger alltid så men ikväll är det sant. Helgen ska jag spendera tillsammans med Andreas :) Båda är lediga så det passar perfekt. Vi ska vara barnvakt tillsammans på Lördag, vilket ska bli mysigt. Haha jag hittade endast EN bild på mig och Andreas från kryssningen, vad hände?  Den är inte ens bra!


Vet inte vem som fotat eller vart vi befinner oss

Dags för en snabbdusch innan parkering i soffan


Haha , jag dööör!










'Stay here in this moment'


You to me are everything

I would take the stars out of the sky for you stop the rain from falling if you asked me to. I'd do anything for you your wish is my command I could move a mountain when your hand is in my hand. Words cannot express how much you mean to me. There must be some other way to make you see. If it takes my heart and soul you know I'd pay the price. Everything that I possess I'd gladly sacrifice.

RSS 2.0